|
|
#1 |
|
Hardware.Info Editor
Join Date: Oct 2000
Location: Woerden
Posts: 7,502
|
De veiligheid van de gebruikers van Hardware.Info staat bij ons altijd in een hoog vaandel.
Aangezien de hierboven genoemde plaatjes-opslag-site zich tegenwoordig bedient van bijzonder vervelende spyware. Om die reden hebben we moeten besluiten om deze site te blokkeren. Helaas zal dit betekenen dat sommige links naar afbeeldingen vanaf heden niet meer werken. We hopen op jullie begrip. |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Gaat het hier om erg serieuze hardnekking spyware? |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
Join Date: Apr 2001
Posts: 25,529
|
O.a. errorsafe, die wil je echt niet op je PC hebben.
|
|
|
|
#4 |
|
Member
Join Date: Nov 2005
Location: Knokke Heist - Belgie
Posts: 290
|
Waarom verlagen goed draaiende diensten zich toch altijd tot zaken zoals spyware en dergerlijke ... Is het dan op geen enkel manier meer mogelijk om een degelijke dienst op het net aan te bieden zonder bergen reclame en spyware?
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
Join Date: Apr 2001
Posts: 25,529
|
Money ....
|
|
|
|
#6 |
|
Hardware.Info Editor
Join Date: Jan 2001
Location: 127.0.0.1
Posts: 36,140
|
Best aandoenlijk eigenlijk... die overtuiging bij sommige mensen dat sites als blabla aan dienstbaarheid zouden doen.
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
Join Date: Apr 2001
Posts: 25,529
|
Ze zijn ook dienstbaar Ries, alleen richting verkeerde kant.
|
|
|
|
#8 |
|
Hardware.Info Editor
Join Date: Jan 2001
Location: 127.0.0.1
Posts: 36,140
|
Richting eigen portemewallet dus.
Mag ik die free lunch quote achterwege laten? |
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Jammer, vond het altijd een fijne site om mijn afbeeldingen te uploaden.
Dit verklaart wel waarom mijn afbeeldingen hier de hele tijd offline gingen, en ik maar uploaden |
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
Join Date: Jun 2005
Posts: 19
|
Errorsafe, is dat niet gewoon een programma wat je zelf moet installeren? (dit betekend oa ergens op OK klikken)
Ik ben nu naar imageshack gegaan en ik zie alleen maar een paar onschuldige flashadvertenties, een gewone banner van de postcodeloterij, plus text-ads van Targetpoint. Verder heeft Imageshack ook een goede reputatie. Eerst zien dan geloven. Het is een zeer goed bezochte site waar advertenties van grote bedrijven en organisaties op staan, waarom zouden ze dan met errorsafe in zee gaan? Last edited by Wiro; 20-08-2006 at 15:34. |
|
|
|
#11 |
|
Hardware.Info Editor
Join Date: Jan 2001
Location: 127.0.0.1
Posts: 36,140
|
Die man met die witte baard die jou aan het eind van het jaar een schoentje vol brengt, daar geloof je ook nog in?
Linkje dan maar: http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic40455.html |
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
Join Date: Jun 2005
Posts: 19
|
Op die derde link van jou zie ik een hoop mensen die zich druk maken om niets... Iedereen met een beetje gezond verstand weet toch wel dat zulke berichten fake zijn. Zeker de mensen die hier op hardware.info komen.
Het is gewoon een advertentie waar je als je er op klikt, op een andere site uitkomt en daar kun je dan vervolgens malware downloaden. Dat is heel iets anders als een site die bijvoorbeeld gebruik maakt van een bug in IE en zo automatisch een trojan installeert. EDIT: de eerste 2 links van jou waar ik niks kon vinden zijn inmiddels al verwijdert. |
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
Heb de thread even doorgelezen en vroeg me af of jullie [HWI] ook een klacht in hebben gedient bij ImageShack??
|
|
|
|
#14 |
|
Hardware.Info Editor
Join Date: Jan 2001
Location: 127.0.0.1
Posts: 36,140
|
Neen, HWI is primair een hardware site... Bleeping is van de security zaken en prima in staat dergelijke problemen aan te kaarten.
Deze maatregel is in beginsel puur een stukje service aan de forumgebruikers. @Wiro: De tijd dat wij denken dat een beetje gebruiker niet op zo'n ad gaat clicken is met het verschijnen van het subforum Systeembeveiliging voorbij gegaan. Je tweede argument vind ik kul, want de site in kwestie hoort stil te staan bij de gevolgen van kwalijke ads als deze. Maar ja, alles voor de centen... helaas. |
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
Join Date: Aug 2005
Posts: 449
|
Ik gebruikte tot nu toe ook altijd ImageShack, uiteraard nu niet meer.
Wat zou een goed alternatief kunnen zijn? |
|
|
|
#16 |
|
Master of Overclocking
Join Date: Mar 2006
Location: Leiderdorp
Posts: 3,021
|
Oke, nu snap ik dus ook idd waarom er door al die foto's *********** staat
Dacht eerst een bug of iets dergelijke in het nieuwe forum style. Maar dat is dus niet zo. Welke alternativen zijn er om plaatjes te uploaden ? Dat is wel zo handig voor iedereen om te weten. @pepimm, Je was me net voor |
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
LOL. Helaas zijn er wel mensen die er nog steeds in trappen.
ImageHigh en Image Venue zien er wel goed uit. |
|
|
|
#18 |
|
Hardware.Info Editor
Join Date: Jan 2001
Location: 127.0.0.1
Posts: 36,140
|
Nogmaals, de door ons gebruikte forumsoftware kent een uploadmogelijkheid van bijlagen. Wat zou er mis moeten zijn met een dergelijk alternatief?
Daarnaast vraag ik me af hoeveel mensen op de hoogte zijn van vaak aanwezige webspace bij hun ISP's? Last edited by Richard Schouw; 20-08-2006 at 15:52. |
|
|
|
#19 | |
|
Senior Member
Join Date: Aug 2005
Posts: 449
|
Quote:
Last edited by pepimm; 20-08-2006 at 16:00. |
|
|
|
|
#20 | ||
|
Junior Member
Join Date: Jun 2005
Posts: 19
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
#21 |
|
Hardware.Info Editor
Join Date: Jan 2001
Location: 127.0.0.1
Posts: 36,140
|
Om getroffenen tegemoet te komen zal ik overigens proberen de maximale grootte en resolutie van te uploaden afbeeldingen wat naar boven te krijgen.
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
Join Date: Aug 2005
Posts: 449
|
Ik hoop niet dat het erg is, dat ik nog een vraagje over ImageShack heb, als dat in dit topic mag. Qua HWI gaat dat uploaden kwa bijlagen uiteraard op.
Maar als elders op internet die functie er niet is, wat is dan een goed alternatief? Dat zou ik wel graag willen weten. Last edited by pepimm; 20-08-2006 at 16:29. |
|
|
|
#23 | ||
|
Master of Overclocking
Join Date: Mar 2006
Location: Leiderdorp
Posts: 3,021
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
#24 |
|
Hardware.Info Developer
Join Date: Mar 2006
Posts: 775
|
Krijg je de spyware ook als je de direct link gebruikt i.p.v. the thumbnail pagina? I geloof het niet, maar ik kan het mis hebben. Zoniet, dan kan je wellicht alleen de thumbnail pagina blokkeren.
Als je imageshack blokt vanwege spyware dan is dat een goede reden. Maar als je de spyware kan ontwijken door de direct link te gebruiken dan zou ik daar voor gaan. |
|
|
|
#25 |
|
Hardware.Info Editor
Join Date: Jan 2001
Location: 127.0.0.1
Posts: 36,140
|
Lees altijd de disclaimers op "gratis" sites:
http://www.imagehigh.com/tos.php http://www.imagevenue.com/tos.php |
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|